Deze week is de allereerste editie van het World Padel Tour Open Amsterdam naar ons kikkerlandje gekomen. Hier in Amsterdam zullen de beste padelspelers van de wereld strijden voor de winst, één groot spektakel is een feit. Dit sportieve evenement wordt gespeeld op een bijzondere locatie namelijk de Centrale Markthal in Amsterdam. Deze normaal gesproken Food Markthal is omgebouwd van een groothandelsmarkt in levensmiddelen naar een wereldwijd sportief terrein waar alleen de beste padelspelers kunnen winnen. MELLES PEOPLE mocht bij dit gave nieuwe event van Vermaat volledig ondersteunen!

Voormalig proftennisser John van Lottum is als toernooidirecteur het gezicht van de World Padel Tour. Padel is de afgelopen jaren al erg gestegen in fans binnen en buiten Nederland, toch John dat deze editie nogmaals een nieuwe dimensie brengt aan de sport. Naast padelwedstrijden zullen er verschillende events plaatsvinden, zo is er voor ieder wat wil. Denk aan heerlijke food trucks, leuke activiteiten en uiteraard kids events en nog veel meer.

Dankzij het vertrouwen van Vermaat mag MELLES PEOPLE deze week dit gehele evenement verzorgen tijdens de finales in alle horecagelegenheden. Bedankt Vermaat voor het vertrouwen om met MELLES PEOPLE op deze eerste editie van World Padel Tour Open Amsterdam te mogen staan. Wij zullen er een waar succes van maken!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This