September was tot nu toe de grootste en belangrijkste maand in het bestaan van MELLES PEOPLE en dat hebben we te danken aan: jullie! Zonder jullie was het nooit gelukt om zoveel succes te boeken tijdens alle evenementen. Om die reden willen we deze maand Alexandra Nelis, Charlotte van der Vlies, Nathalie Bakker en Niels Jacobs in het zonnetje zetten! Wát hebben jullie het goed gedaan & verdienen jullie speciale plek!

Alexandra Nelis – Alexandra Nelis heeft meerdere mooie plaatjes voor de MELLES PEOPLE socials geschoten. Daarnaast draagt zij menig vriend en vriendin aan bij ons. Niet alleen is zij trendzetter, maar scheurt zij ook vanaf Leiden met collega’s naar de Dutch Open in Brabant. Deze topper was drie dagen te vinden op de golfbaan van de Dutch Open, waar zij de golfliefhebbers in de watten heeft gelegd. Een groot hart heeft zij zeker; zij was namelijk ook te vinden als hostess bij een evenement van Warchild. Ga zo door!

Charlotte van der Vlies – Onze prachtige Charlotte is elke wedstrijd te vinden in de Johan Cruijff ArenA als hostess in haar vaste skybox. Tijdens het Formule 1 weekend was zij ook elke dag aan het vlammen. Nieuwe connecties maken kan Charlotte als geen ander, dus lekker met iedereen socializen en nieuwe mensen ontmoeten doet zij dan ook graag. Ze is nooit uitgeleerd en daardoor liet zij zich ook tijdens de training van haar beste kant zien. Dit is de commitment die wij zoeken, lekker bezig Charlotte!

Niels Jacobs – Waar was Niels de afgelopen maand niet te vinden? Deze kanjer was te volgen bij de Ajax-wedstrijden, maar ook tussen de holes bij de Dutch Open, maar vergeet de diensten zoals een exclusieve lunch in Laren of een fine dining restaurant als Hemel en Aarde niet. Dat hij hart voor de hospitality heeft, is een ding wat zeker is.

Nathalie Bakker – Nathalie is al bijna 3 jaar bij ons in dienst. Zij heeft haar Hotelschool jaren samen met MELLES PEOPLE doorgebracht en heeft op de meest leuke diensten gestaan. Door haar ervaring op de hotelschool én bij MELLES PEOPLE staat zij als wijkhoofd bij partijen en zijn er mooie doorgroei-mogelijkheden voor haar. Het Concertgebouw wil niet meer zonder haar, maar wij ook niet! Dank voor jouw loyaliteit al deze jaren en de fijne energie op de werkvloer. Op nog vele leuke diensten!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This