Deze week in Oktober was een week vol té gekke evenementen voor MELLES PEOPLE. Wij zijn enorm dankbaar en blij dat de evenementen branche groen licht heeft om na een pittige tijd opnieuw de tofste evenementen neer te zetten. Zo zat deze week vol met events waar MELLES PEOPLE onder andere medewerkers bediening, host/hostesses, bar personeel en party managers verzorgd heeft. What a week!

Deze week werd afgetrapt met de première van TASTE productions waar MELLES PEOPLE deel uit maakt van een prachtig theaterspektakel. 

Gevolgd door door een geweldig feest event van City Sense, in op maat gemaakte styling in Great Gatsby stijl. 

Niet één, niet twee, maar drie premières hebben wij mogen bijwonen. Na Taste ook de première van Protégé door Marchal Events met opnieuw styling op maat. 

Als derde, stonden onze medewerkers op de première van de nieuwe Videoland documentaire van Ali-B in Amsterdam. Bij onze nieuwe partner Captial C. 

Maar laten wij ook zeker niet vergeten dat naast deze evenement het daar niet bij is gebleven. Onze hosts & hostesses, medewerkers bediening en bar medewerkers stonden ook in Hotel Arena, bij Bol.com, in Tivoli Vredenburg, bij Pearlcard aan het Vondelpark en bij B-Building tijdens een ADE event.

Dit tovert een grote glimlach op ons gezicht. Op naar nog veel meer evenementen!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This