MELLES PEOPLE heeft een groot bestand aan geweldige werknemers die zich keer op keer voor ons inzetten. Dit wordt door onze partners en ons kantoor team enorm gewaardeerd! Daarom zetten wij iedere week één werknemer in het zonnetje. Waardering uitspreken kan wat ons betreft niet vaak genoeg. Walt, Jasmijn, Melissa en Charel, dank voor jullie inzet tijdens de afgelopen te gave shifts!

Walt Eggink – Een hotello eerste klas! Walt zet zich al een lange tijd voor ons in, zo zet hij zich ook als artiesten begeleider in de A’DAM toren. Als Walt aanwezig is dan weten wij dat het goed zit wij ons geen zorgen meer hoeven te maken.

Jasmijn Tiemstra – Van hard werken is Jasmijn niet vies, zo schreef zij zich volop in voor diensten die in ons planningsysteem te vinden zijn. Dit waren onder andere Carbon Christmas house en SemiFest, jouw werkmentaliteit is een goed voorbeeld op de werkvloer. Keep up the good work!

Melissa de Kleine – Melissa vlamt al een lange tijd voor MELLES PEOPLE. Van hostess in de Skybox tot karaoke, niets is haar te gek. Op oudjaarsavond zette zij zichzelf in als hostess en zette een topavond neer, meer kunnen wij niet vragen!

Charel Gijzen – Sinds Charel bij ons in dienst is stond zij gelijk te knallen. Werken op kerstavond en nieuwjaarsdag schrikt Charel niet af. Zij brengt een goede sfeer mee op de werkvloer en is ongelofelijk enthousiast, een goede aanwinst voor ons team, die wij nog lang hopen te behouden.

Dank allemaal voor jullie inzet!

Mensen zoals jullie maken MELLES PEOPLE geweldig!

Liefs,

Het Kantoorteam

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This