Wij vinden het belangrijk om een leuke werksfeer te bieden en constant werknemers de kans te geven om te groeien binnen MELLES PEOPLE. Wij zijn alle werknemers ontzettend dankbaar voor de afgelopen maanden en hebben met ontzettend geknald met 300 man in Zandvoort! Van de maand september willen wij graag vier toppers een extra schouderklopje geven! Deze super werknemers van de maand september zijn Floor, Sterre, Ajita en Philip.

Sterre – Koffie, Late Macchiato, Espresso, Americano… Komt eraan! Sterre is als ware barista te vinden op vele bedrijfshoreca locaties in Amsterdam. Met haar heerlijke gesprekken en barista skills door onder andere haar Hotelschool opleiding zorgt Sterre voor een goede sfeer op de werkvloer. Benieuwd? Ga eens bij haar langs!

Ajita – Oud of jong, dat maar ons niet uit. Deze hardwerkende dame staat altijd met een glimlach tussen de studenten te werken en we love it! Ajita is commited, heeft een profesionele houding en is niet meer weg te denken bij MELLES PEOPLE. You Rock!

Philip – All the way from Delft! Samen met veel vrienden staat Philip op de leukste events bij MELLES PEOPLE. Van North Sea Jazz festival tot The Grand of het Circuit Park Zandvoort. Hij gaat er vol voor en dat zien wij, maar ook de opdrachtgevers terug. Wat een fijne energie breng jij mee. Ga zo door!

Floor – Tussen examens en examentripjes door probeert Floor zo veel mogelijk diensten bij MELLES PEOPLE te pakken. Zij is al een lange tijd in dienst en kent als échte MELLES PEOPLE topper al veel locaties. Altijd is het een feest om Floor erbij te hebben, wij kunnen op haar rekenen en op de service is niets aan te merken. Veel plezier in Valencia en tot heel snel!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This