De afgelopen maand hebben wij het weer onwijs druk gehad met vele mooie evenementen, één ding is zeker. Dit hadden wij niet gekund zonder onze waardevolle MELLES PEOPLE! Dag in, dag uit staan wij samen met MELLES PEOPLE op de mooiste en gaafste locaties! Deze maand willen wij graag vier medewerkers in het zonnetje zetten die net even dat extra stapje hebben gedaan, namelijk Andra, Pepijn, Iris en Pim! Ontzettend bedankt voor jullie super bijdrage in oktober!

Andra – Sinds augustus is deze topper bij ons aangesloten en wat zijn wij daar blij mee. Ontzettend veelzijdig, vrolijk en een mega harde werker, dat zijn allemaal aspecten dat wij onwijs waarderen van Andra! Zij heeft veel diensten opgepakt, waaronder diensten met gave styling, say hello to Jane from spiderman of dwarrelt als mooie vlinder rond. Een echte teamplayer kan je wel zeggen! Deze topper heeft het kantoorteam meerdere uren geholpen met goodiebags inpakken, een redder in nood! Dit wordt heel erg gewaardeerd, dank voor al jouw inzet.

Iris – Onze vaste hostess, maar sinds kort ook onze incheck heldin bij de Amsterdam ArenA! Niet alleen is zij onwijs gedreven om alle Ajaxwedstrijden en events in de Johan Cruijf ArenA te werken, maar ook is zij erg gastvrij en zien de gasten haar graag terug. Met haar auto scheurt zij richting Amsterdam en staat zij keer op keer weer met veel positiviteit op de dienst. Een lieve, gedreven meid die echt van werken houdt! Wij zijn heel erg blij met zo’n goede hostess!

Pepijn – Onze Pepijn is terug van weggeweest en wat gaat hij er lekker voor! Wij zijn onwijs blij met de terugkomst van deze topper! Hard werken is voor hem zeker geen probleem! Of het nou is bij een restaurant, café, groot of klein event! Zo heeft hij afgelopen maand bij Europol, Soundbites, Stopera, Hotel The Grand, Rijksmuseum en B-Building gestaan! Zoals jij leest, Pepijn is van alle markten thuis en een echte horeca tijger! 

Pim – Geïnspireerd door zijn vrienden heeft ook Pim zich bij onze MELLES PEOPLE groep aangesloten en wat zijn wij daar blij mee! Hij werkt onwijs veel en ook nog eens op verschillende locaties. Pim staat ook wel bekend als onze echte Soundbites King, aangezien hij zich daar helemaal thuis voelt en het erg leuk vindt om daar vaak te werken! Hij is ook zeker niet vies van een lang dienstje zoals tijdens de Formule 1, een echte gezellige harde werker. Wij zijn onwijs blij met deze toevoeging aan ons team. Ga zo door!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This