Het is weer die tijd van de maand waarin wij schitteren met trots en excitement terwijl wij onze werknemers van de maand in de schijnwerpers zetten. Deze keer vieren we het talent en de toewijding van vier opmerkelijke individuen: Constantijn, Bente, Deshari en Flint.

Constantijn – niet zomaar een barista; hij is een meester in zijn vak. Zijn kunst met koffie heeft hem geliefd gemaakt op diverse locaties. Zijn constante streven naar perfectie zorgt ervoor dat elke kop koffie een ervaring op zich is.

Bente – met bakken aan horeca-ervaring, ontving niet alleen complimenten van Prins Constantijn tijdens een event in het Rijksmuseum, maar verdiende ook onze waardering als een ware professional. Haar vastberadenheid en expertise tillen elke dienst naar een hoger niveau.

Deshari – verdient onze waardering voor haar ongelooflijke inzet en flexibiliteit. Ze werkt enorm veel en haar toewijding straalt door in de positieve feedback die we constant ontvangen over haar geleverde diensten. Ze is een waardevolle kracht binnen ons team.

Flint – onze belichaming van klasse op high-end evenementen. Zijn uitstekende uitstraling en service zijn de kers op de taart bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een exclusieve cocktailparty of een glamoureus gala, Flint brengt de perfecte mix van stijl en professionaliteit.

Laten we een staande ovatie geven aan Flint, Bente, Constantijn, en Deshari voor hun uitzonderlijke bijdragen! Hun toewijding versterkt de reputatie van MELLES PEOPLE als dé partner voor kwalitatief hoogwaardig personeel in de horeca.

Gefeliciteerd, team! 🌟

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This