November, de maand van de medewerker, maar stiekem is het bij ons élke maand de maand van de medewerker. Onze dank kan niet groot genoeg zijn naar de dames en heren die wekelijks voor hun beste beentje voor zetten. Ook deze maand willen wij een moment stil staan voor een aantal van de medewerkers die zoveel voor ons betekenen. Applaus voor Merel, Pien, Guus en Pim: werknemers van de maand november!

Pim – Amsterdam is de buurt van Pim! Hup, op de fiets naar alle diensten toe. Met zijn enthousiasme zorgt hij voor een fijne werksfeer op de vloer. Gezelligheid en hard werken is een combinatie die bij Pim áltijd goed gaat. Als Pim op de dienst aanwezig is weten wij dat dit perfect in orde komt! Dank hiervoor Pim, jij bent een topper!  

Merel – Merel heeft de kneepjes van het vak goed in haar handen zitten als afgestudeerd Hotello uit Den Haag. Met haar niet lullen maar poetsen mentaliteit staat zij keer op keer te knallen. Zij werkt veel en is daardoor beloond met de leukste events. Loyaal, eerlijk en hardwerkend zijn woorden die Merel omschrijven. Dank dat jij onderdeel bent van MELLES PEOPLE, ga zo door!

Pien – Onze andere SUPER Hotello Pien! Ook zij weet wat service is en hoe zij dit moet overbrengen. Met Pien haar goede inzet en fijne werkmentaliteit verdient zij een moment om in het zonnetje gezet te worden. Haar voorkeur voor lange uren draaien laten zien dat zij niet vies is van hard werken. Het is fijn om jou bij ons team te hebben, THANKS! 

Guus – Guus heeft al jaren ervaring in de horeca, dit neemt hij mee naar de diensten bij MELLES PEOPLE. Een positieve en volwassen houding is wat Guus heeft en dit wordt erg gewaardeerd. Samen met zijn inzet willen wij Guus bedanken voor de fijne samenwerking. 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This