Naast onze gouden oude werknemers, zijn er vele werknemers aan de MELLES PEOPLE poule toegevoegd. Zij hebben beide dan ook meteen laten zien wat zij in huis hebben en zijn meteen goed aan de bak gegaan! De werknemers van de maand mei zijn Emma, Timo en Tessa, dank voor jullie inzet. Wij waarderen jullie enorm!

Emma van der Leden – Deze nieuwe topper is meteen al fan van de klussen bij NieuwZuijd Catering en zij ook van haar! Na de goede feedback die wij over haar kregen en de vele geïnteresseerde vragen die Emma stelde tijdens de training, weten wij nu al wat wij aan haar hebben! Keep up to good work!

Timo Schaafsma – Met zijn passie voor roeien, houdt hij ook een groot plekje in zijn hart open voor de Hospitality branche. Als Hotello van Hotelschool the Hague, heeft hij veel kennis die hij met liefde naar anderen over brengt. Hij heeft twee keer host mogen zijn voor Marigold, geheel in rokkostuum. Met partner Guts to Glory begon deze actie met een ronde door Amsterdam, gevolgd door een grote ronde langs verscheidenen sterrenrestaurants in heel Nederland. Lees hier meer over deze gave actie!

Tessa Jans – Deze vrolijke dame studeert in Leiden, maar komt graag veel in Amsterdam. Na de training gevolgd te hebben in Amsterdam, stond zij te vlammen bij Europarcs en is zij aanwezig bij alle 4 de wedstrijden voor het EK. De opdrachtgevers zijn weg van Tessa en wij ook!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This