Het zit MELLES PEOPLE en onze werknemers niet mee. De versoepelingen zijn nog niet in zicht. Maar dit weerhoudt onze werknemers er niet van om vol motivatie en enthousiasme te zitten. Wij proberen onze werknemers gemotiveerd te houden. Dit doen wij op verschillende manieren zoals persoonlijk contact met veel updates vanuit het kantoor, online trainingen en telefonische gesprekken. De werknemers van de maand maart willen wij in de spotlight zetten, dit zijn: Kingsford, Clara, Annabel & Dante. Dank voor de goede inzet.

Kingsford Adu – Deze topper is erg gedreven op de werkvloer en houdt veel van werken achter de bar. Hij doet veel ervaring op bij MELLES PEOPLE en staat altijd voor ons klaar. 5 dagen lang werken? Dat doet Kingsford! Tijdens zijn opleiding beveiliging leert hij veel over hoe mensen denken, zich gedragen en hoe mensen te benaderen. Dit past hij toe tijdens zijn werk bij ons, zo leren wij van elkaar!

Clara Verbeke – Clara is een ontzettend leergierige en lieve meid uit België. Als hotello zit gastvrijheid in haar bloed. Naast dat zij altijd positief in haar schoenen staat en dit ook uitstraalt naar de buitenwereld, is ze goed in het helpen van mensen. Dit pas zij dan ook vaak toe op de werkvloer tijdens een shift bij MELLES PEOPLE.

Annabel van den Brink – Hoera! Afgelopen week was het Annabel haar verjaardag, gefeliciteerd. Annabel houdt zich altijd aan haar woord, een toegevoegde waarde die wij onmisbaar vinden bij MELLES PEOPLE. Daarnaast sprong Annabel last minute bij, toen er een zieke vorige week. Met veel enthousiasme maakte ze er een topavond van, bedankt hiervoor!

Dante Vendeloo – Dante is al enige tijd bij ons in dienst en staat nog regelmatig voor ons op de werkvloer met veel plezier. Deze parel heeft voor veel partijen zoals Vineyard en Pearlcard als wijkhoofd gewerkt. Jij mag nog voor vele klussen terug blijven komen Dante! Stuur Dante vrijdag 2 april een berichtje, want dan is haar verjaardag! Bij deze feliciteert MELLES PEOPLE jou alvast van harte.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This