Onze werknemers staan te trappelen met zoveel motivatie om leuke diensten op te pakken! Waardering kan naar onze mening niet vaak genoeg uitgesproken worden en daarom zetten wij opnieuw vier werknemers van de maand juni in het zonnetje. Lieve Maud, Mitchel, Juliette en Esmé, jullie maken het voor ons keer op keer waard om achter de leukste klussen aan te gaan!

Maud van Bavel – Na vele shift bij MELLES PEOPLE te hebben gedraaid, doet zij dit nog steeds met veel plezier. Met haar drukke leven, waar zij gewoon fulltime co-schappen loopt, heeft Maud toch de tijd gemaakt om in haar vaste Skybox de EURO2020 wedstrijden te rocken! Deze slimme dame blijft ons na lange tijd nog steeds trouw en voor haar gaan wij dan ook door het vuur.

Mitchel Bronkhorst – Deze startende hotello met een grote passie voor hospitality is echt een aanwinst voor het team. Mitchel is ontzettend leergierig, flexibel en ziet in elke shift weer een leuke nieuwe uitdaging. Complimenten voor jouw werk tijdens de EURO2020 wedstrijden. Keep up the good work!

Juliette Boer – Onze ster in de videoclip van Jeroen van der Boom en Gerard Joling! Naast het zijn van de nieuwe BMP (Bekende MELLES PEOPLE ;-)), is zij geweldig bezig bij alle opdrachtgevers. Overal waar Juliette komt vragen de partners haar direct terug. Vroege of late diensten, Juliette staat altijd klaar en hard werken kan zij heel erg goed! Bedankt voor jouw enthousiasme en positieve mentaliteit!

Esmé Horsten – Wij hebben onze eigen Max Verstappen! Esmé scheurt namelijk met haar auto heel het land voor MELLES PEOPLE door. Golfbaan Bentwoud in Benthuizen, een week lang als hostess bij HNK Houthavens tot alle wedstrijden van EURO2020, niets houdt haar tegen. Dit is dan ook de commitment en gedrevenheid die wij zoeken in ons personeel. Jij bent een doorzetter die keihard werkt. Kortom, Esmé is super!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This