Ook afgelopen maand hebben alle MELLES PEOPLE zich op en top ingezet op allerlei feesten en partijen. Op sommige medewerkers kun je simpelweg altijd rekenen, en dat geldt zeker voor de harde werkers die wij deze maand in het zonnetje zetten! De werknemers van de maand dit keer zijn Roos, Gijs, Elina en Brieck.

Roos – In april was haar sollicitatiegesprek bij ons op kantoor, waar Roos ons vertelde over haar bakken aan ervaring in de hospitality branche. Al snel werd zij fulltime ingezet. Op wat voor klus? Dat maakte haar niet echt uit, Roos vindt alles wel leuk! Als hostess bij MASTERS, in de catering bij Booking.com of op een exclusief event bij Schaap en Citroen; Roos is ontzettend flexibel en overal inzetbaar. Een echte aanwinst!

Gijs – Met zijn opleiding aan Hotelschool The Hague in Amsterdam breidt Gijs zijn horecakennis- en ervaring alsmaar verder uit. Daarnaast pakt hij graag leuke klussen bij ons op. Zowel op privé-locaties en bruiloften als op borrels van corporates is Gijs een groot succes en zien opdrachtgevers hem graag terug.

Elina – A gorgeous hospitality specialist that is always ready to help you in every way possible; a perfect description of our Latvian Elina. She is a known face at Tuned Hospitality but is also specified in barista skills. Supple as she is, she can always be scheduled at every barista location. Furthermore, she shines as a waitress at high-end locations such as Hotel De L’Europe. Thank you for your effort, Elina!

Brieck – Als een echte horecatijger pikt Brieck vaak de leuke klussen uit. Sinds 2017 zet hij zich al voor ons in! Van events op het Circuit van Zandvoort tot de Haringpartij van Pino, overal wordt zijn charisma en klasse gerespecteerd. Ga zo door, topper!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This