In het teken van meer waardering creëren voor je werknemers zetten wij onze werknemers van de maand juni in het zonnetje! In deze zomermaand hebben onze horeca tijgers hard gewerkt en dit wordt bij MELLES PEOPLE enorm gewaardeerd. Deze maand zijn de werknemers van de maand juli, Robbin, Jazz, Laura en Menno.

Robbin Verhoef – Vanaf Almere scheurt zij met het haar auto het Circuit Park van Zandvoort op. Naast auto rijden kan zij ook goed lopen, want Robbin is één van de betere paslopers die wij hebben. Zij pikt alles erg snel op en laat zich altijd van haar beste kant zien. Robbin is ook nog eens super flexibel, staat open voor nieuwe klussen en heeft enorm veel plezier in haar werk!

Jazz Cyezki – Een van onze EURO2020 toppers. Wat kan zij niet? Barvrouw, in de bediening, Jazz doet het allemaal en daarom enorm flexibel inzetbaar. Wij helpen haar en zij helpt ons! Daar houden wij van en krijgt onze waardering daarvoor. Ook al is Jazz van alle markten thuis, is zij ook nog eens enorm leergierig.

Laura Meijering – Onze Hotello, zij gaat aan het werk met een groot hart voor de horeca. Laura is mega flexibel en ontzettend beleefd. Zij heeft vele verschillende ervaringen opgedaan door op veel verschillende locaties te werken. Op deze locaties heeft zij veel geleerd en gaat dit in februari toepassen tijdens haar stage in het buitenland. Wij wensen haar heel veel succes en plezier daar!

Menno van Assen – Onze tweede Hotello topper in de maand juli. Menno heeft heel veel horeca-ervaring opgedaan tijdens zijn stage in Hongkong, voornamelijk op high-end niveau. Dit past hij toe op de werkvloer en kent de etiquette daardoor als geen ander. Een echte aanwinst voor ons, maar ook voor de andere werknemers die veel van hem kunnen leren! In de maand juli heeft hij veel gewerkt bij het Scheepvaart Pop-up restaurant Wijnmakers & Chefs, een groot succes!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This