GROEN LICHT OP DE HORECA EN EVENEMENTEN! Wij hebben weer zin om te knallen, maar dit kunnen wij uiteraard niet zonder onze lieve werknemers. In drukke en minder drukke tijden stonden vele MELLES PEOPLE continu voor ons klaar. Daarom is het tijd om opnieuw vier van deze geweldige werknemers uit te lichten. Deze maand zetten wij Amber, Jet, Sophie, en Pleun in de spotlight.

Amber Kempers – Deze nuchtere Hotelschool student was er als de kippen bij zodra wij gestart waren met de persoonlijke trainingen. Zij is enorm enthousiast en blijft zichzelf graag ontwikkelen, daar houden wij van bij MELLES PEOPLE! Amber heeft daarnaast ook meegedaan aan onze Instagram werknemer interview waarinniet alleen wij haar nog een stukje beter leren kennen, maar ook onze volgers. Na haar stage in de hospitality zal Amber bij terugkeer haar ervaringen opnieuw toe passen tijdens de verschillende diensten van MELLES PEOPLE. Wij kijken daar nu al naar uit!

Jet wip – Jet is geïnfluenced door haar oudere zus die lange tijd bij MELLES PEOPLE heeft gewerkt. Nu heeft Jet het stokje overgenomen met net zo veel plezier. Vanaf moment één was zij direct enthousiast om aan het werk te gaan en toonde al veel inzet. Een training, gevolgd door de heropening van de horeca, wat resulteerde in direct aan de slag tijdens verschillende klussen. Jet heeft er nu al meerdere diensten op zitten en more jet to come… 😉 Jij bent lekker bezig Jet, ga zo door!

Sophie geelhoed – Onze hardwerkende Leidse Sophie is zichzelf de afgelopen tijd in een rap tempo aan het ontwikkelen. Zo bewijst zij zich onder andere als supervisor tijdens AJAX-wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA, maar… niet alleen daar! De afgelopen tijd zette zij zich in bij nieuwe partner FYEO als vaste salesmedewerker. Daarnaast vindt zij het ook leuk om partijen te werken, van Nieuw-Zuid tot aan bruiloften bij Kasteel de Wittenburg. Jij doet het super, wij gaan er samen weer voor dit jaar Soof!

Pleun Witteveen – Werk jij op jouw dienst met Pleun? Dan heb jij geluk, want een leuke dienst heb jij dan sowieso! Pleun staat continu klaar om diensten op te pakken. Of het nou gaat om testen afnemen, chauffeursdiensten of high-end hospitality service verlenen, zij doet dit allemaal met de juiste charmes. Pleunheeft ontzettend veel ervaring bij MELLES PEOPLE opgedaan door de variatie in diensten. Door deze verschillende diensten te proberen is zij erachter gekomen dat zij veel interesses heeft binnen het echte high-end niveau. Daarnaast zijn wij bezig om haar op te leiden tot leidinggevende, hou haar dus goed in de gaten!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This