Over ongeveer een week, op 8 maart is het de dag van de vrouw! Toevallig zijn de werknemers van de maand februari, dan ook allemaal vrouwen.  Zij zijn niet alleen top omdat ze vrouwen zijn, maar omdat ze keihard werken. Wij merken dat iedereen écht weer zin heeft om te werken en zich daarom ook extra inzet voor de shifts die wij nu hebben. Veel aanmeldingen, veel enthousiasme en hopelijk ook weer snel veel shifts.

Floor de Rooij – Als vaste hostess van Ajax en nog veel meer klussen op haar naam, is Floor alweer een jaar bij ons in dienst. Wij bieden onze werknemers een vast contract aan na een jaar en Floor ging hier met veel enthousiasme op in! Haar werkmentaliteit kunnen wij goed gebruiken, daarom zijn wij erg blij dat Floor ons op vaste basis komt versterken.

Linda Toepoel – Linda werkt als ZZP’er verschillende klussen voor MELLES PEOPLE. Met haar auto scheurt ze heel het land door om keer op keer weer een topprestatie te leveren. Zij staat voor allerlei verschillende shifts open en gaat er met veel plezier heen. Kom snel weer eens langs kantoor scheuren voor een kop koffie!

Liselotte de Clercq – Liselotte heeft hetzelfde motto als MELLES PEOPLE, nee is geen optie. Zingen voor een groep gasten, artiesten ontvangst of vleugelhoofd bij een wedstrijd van Ajax. Liselotte got us covered!

Alexandra Nelis – Deze Leidse studente werkt al even voor MELLES PEOPLE. Een shift in Leiden, Utrecht of Amsterdam, Alexandra staat er positief in en gaat het reizen niet uit de weg! Met haar vele vriendinnen die ook voor MELLES PEOPLE werken heeft zij het grootste plezier, maar hard werken blijft zij altijd doen.

Werknemers van de vorige maand gemist? Klik hier!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This