Voor de maand februari hebben wij weer vier geweldige medewerkers uitgekozen om in het zonnetje te zetten. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie geweldige werk. Jullie harde werk en enthousiasme om de beste service te bieden aan onze klanten wordt erg gewaardeerd. Met hun vriendelijke, professionele en behulpzame houding zijn Eline, Jillian, Teske en Julie de maand februari onze werknemers van de maand.

Eline – Eline werkt voor ons op een vaste locatie, ook dit bieden wij namelijk aan! Bij privé oogkliniek FYEO werkt zij 5 dagen per week als salesmedewerker. Representativiteit spat er bij Eline vanaf, samen met haar motivatie is dit de perfecte MELLES PEOPLE combinatie. Dank voor jouw inzet en ga vooral zo door!

Jillian – Als goede barista met veel koffie kennis en skills, is Jillian een van onze top barista’s. Van een periode op een vaste locatie tot bij springen op verschillende locaties, Jillian staat overal voor open! Daarnaast spreekt zij vol lof over MELLES PEOPLE waardoor menig nieuw barista ook bij ons aan de slag is gegaan. Ga door met die heerlijke koffies zetten en jouw positieve houding! 

Teske – Elke wedstrijd of concert is Teske erbij! Wij hebben het namelijk over de Johan Cruijff ArenA, die kent Teske als haar broekzak. Vanuit medewerker bediening is zij doorgegroeid tot vleugelhoofd, waarbij zij de leiding heeft over een van de vleugels op de VIP-niveaus. Wat een groei en loyaliteit! Daar zijn wij trots op.

Julie – Na een start met veel contact met kantoor is Julie ontpopt tot ware MELLES PEOPLE. Waarbij zij de laatste maanden gemiddeld 10x per maand aan het werk gaat met veel enthousiasme. Zij zet zich goed voor ons in en laat haar professionele houding zien op verschillende locatie. Super bezig!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This