Werknemers om uit te kiezen deze maand zijn er genoeg, want wát zijn wij trots op hen. Dat kan nooit genoeg worden benoemd. Echter moeten wij toch de keus maken uit vier werknemers voor de maand februari. Dit zijn Wouter, Jimmy, Esmée en Kiki. Dank voor jullie enthousiasme, inzet en harde werken!

Wouter Hilhorst – Is hij een medewerker bediening? Is hij een Barista? Hij is het allemaal. Het is Wouter die jij bij MELLES PEOPLE ziet! Vol enthousiasme werkt Wouter al vele jaren bij ons. In deze periode is hij ondertussen ontpopt als ware Barista, na zichzelf aangemeld te hebben voor onze Barista training. De volgende stap? Leidinggevende klussen oppakken! Jij doet het super Wouter, laten we zo doorgaan! 

Jimmy Ni – Onze vriendelijke, hardwerkende Jimmy is terug van weg geweest! De ene na de andere klus pakt hij met veel plezier op. Het resultaat? Véél complimenten van opdrachtgevers! Wij zijn super blij met jou in ons team Jimmy, dankjewel! Op naar nog meer mooie complimenten!

Esmée Karsemeijer – Vanaf het eerste moment dat Esmée één stap bij ons binnenzetten, wisten wij het meteen… Dit is een match! En wat een inzet vanaf dat moment. Dank voor jouw enthousiasme naar ons, naar de opdrachtgever en naar jouw vriendinnen, want ook zij zijn nu deel van MELLES PEOPLE. Topper, op nog een mooie tijd bij ons! 

Kiki van den Bos – De goedlachse Kiki is bij MELLES PEOPLE binnen komen rollen, wat werd gevolgd door gave partijen van onder andere Rolex, Hema, van Essen Catering en Artis. Daar blijft het niet bij, want zij heeft het zo naar haar zin dat ze de ene na de andere klus oppakt en die volledig rockt! Lekker bezig, jij doet het super!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This