Het is de tijd van het jaar om te shinen, en deze maand vieren wij onze sterren van december: Emma, Konstantinos, Diederik, en Beyza! 🏆✨Deze toegewijde MELLES PEOPLE hebben afgelopen maand laten zien hoe zij zich inzetten vol overgave. 

Emma – Zij heeft niet alleen een vaste plek veroverd bij Privium Schiphol, maar zijn wij onder de indruk van haar ongekende inzet. Emma helpt ons op allerlei vlakken en is ontzettend flexibel. Gasten en collega’s kunnen altijd rekenen op haar stralende glimlach en professionele service.

Konstantinos – Hoewel Konsta een tijdje uit de running was in de horeca, is hij terug en beter dan ooit! Zijn positieve energie is aanstekelijk en wij ontvangen direct lovende feedback over zijn skills. Konsta, welkom terug en bedankt voor je geweldige bijdrage aan het team!

Diederik – Hij heeft niet alleen een vaste locatie waar iedereen hem graag ziet, maar hij shinet ook op grote evenementen! Zijn veelzijdigheid en toewijding maken hem een onmisbare kracht binnen MELLES PEOPLE. 

Beyza – Onze client desk pro is momenteel bezig met de inwerkperiode bij Hogan Lovells op de Zuidas. Haar passie voor exclusieve evenementen en haar streven naar perfectie maken haar een waardevolle toevoeging voor ons team. We kijken uit naar je verdere successen, Beyza!

Dus, applaus voor deze toppers! 👏🏼

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This