Augustus was een maand vol superleuke diensten en evenementen op locaties door het hele land heen. Onze MELLES PEOPLE toppers waren de afgelopen maand ook zeker niet vies van hard werken. Daarom hebben wij vier horeca tijgers uitgekozen om in het daglicht te zetten. Voor deze maand zijn Jasmijn, Leoni, Boris en Kaylee onze MELLES PEOPLE sterren waar wij super trots op zijn!

Jasmijn Bergervoet – Deze topper is niet alleen in Nederland aan het stralen, maar zelfs in het buitenland wordt zij gespot als promoter. Jasmijn is een van onze prachtige hostesses. Zij is onder andere aan het stralen bij AJAX in de Johan Cruijff ArenA, Houthavens, tijdens de GDP van de Formule 1 en nog veel meer! Niet alleen is zij als hostess te vinden, maar ook als Dame van de Complimenten. Daarom nu een compliment voor haar als werknemer van de maand augustus! Jij bent een echte aanwinst.

Leoni Springer – Leoni is een echte paarden lover naast haar hart voor de horeca. Deze harde werker is iets ouder, maar daarom brengt zij ook veel meer levenservaring mee. Dit straalt zij uit tijdens haar diensten. Haar passie voor het werk deelt zij graag met anderen. Daarnaast is zij ook een super goede luisteraar en ontwikkeld zich elke keer meer. Learn by doing!

Boris Binnendijk – Boris is onze echte Chateau Scheepvaartmuseum ster. Hier was hij vaak te vinden om de gasten een geweldige ervaring te bezorgen onder de sterrenhemel. Deze MELLES PEOPLE held zal ook het hele weekend te vinden zijn op Formule 1 in Zandvoort en daarnaast op nog vele andere klussen in en rondom Amsterdam. Boris staat graag met zijn vrienden te werken op de gaafste evenementen en nieuwe vrienden maken op shift is echt zijn ding.

Kaylee Mellaart – Waar is zij niet te vinden en wat is voor haar niet te veel? Deze kanjer gaat van hot naar her om op de gaafste locaties te werken. Van concertgebouw tot aan het Scheepvaartmuseum, iedereen is enthousiast over haar! Het high-end segment ligt Kaylee super goed en keer op keer is zij weer aan het shinen met haar lach van oor tot oor.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This