Iemand in het zonnetje zetten is belangrijk omdat het een manier is om waardering en erkenning te tonen voor de prestaties, inzet, kwaliteiten of bijdragen van een persoon. Door iemand in het zonnetje te zetten, kun je de persoon laten zien dat hij of zij gewaardeerd wordt en dat zijn of haar inspanningen worden opgemerkt en erkend. Bij MELLES PEOPLE vinden wij het belangrijk om dit te uiten naar onze werknemers. Vandaar dat deze maand Sarah, Dirk, Brechtje en Bart werknemers van de maand zijn.

Sarah – Heb jij iemand nodig die met een vriendelijke lach en warme sfeer gasten ontvangt? Dan heb jij aan Sarah de juiste persoon! Met haar zachte vriendelijkheid en open houding is zij een geweldige hostess. Afgelopen maand heeft zij veel diensten gewerkt in de Ziggo Dome, AFAS Live én Johan Cruijff Arena om de VIP-gasten van verscheidene concerten te verwelkomen. Inmiddels heeft zij haar eerste diensten als hoofdhostess er ook op zitten. Dus blijf vooral zo doorgaan, Sarah!

Dirk – Omdat Dirk zich deze maand enorm flexibel heeft opgesteld en ons daarom meerdere keren heeft geholpen, verdient hij het om werknemer van de maand te zijn! Snel schakelen kan jij wel, waardoor wij veel aan jou hebben. Bedankt, Dirk!

Brechtje – Wanneer iemand specifieke positieve feedback krijgt vanuit opdrachtgevers worden wij daar uiteraard ontzettend blij van. Daarom is Brechtje deze maand werknemer van de maand. Het Rijksmuseum was te spreken over haar inzet en houding, dus keep up the good work!

Bart – Onze Bart heeft veel ervaring in de horeca en werkt daarom op high-end partijen waar wij hem goed kunnen gebruiken. Hij heeft afgelopen maand bijvoorbeeld bij een event van Tommy Hilfiger gewerkt. Maar Bart was ook te vinden in de Johan Cruijff ArenA. Het liefst werkt hij samen met zijn vrienden zo veel mogelijk uren, dus wij hebben enorm veel aan Bart!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This