Afgelopen maand hebben de toppers van MELLES PEOPLE opnieuw hun uiterste best gedaan en hun hospitality skills ingezet voor diverse partners! Daarom is het de hoogste tijd om enkele van onze medewerkers extra in het zonnetje te zetten. Graag stel ik jullie voor aan Deshari, Trijn, Elie en Kiki. Deze toppers hebben de afgelopen maand schitterend werk verricht tijdens fantastische evenementen!

Deshari Narain 

Ontmoet Deshari, onze onverslaanbare kracht en super harde werker! Tijdens het ABN Amro Open in Rotterdam Ahoy schitterde ze maar liefst 4 dagen lang in de Lounge, DHL Suite en bij Restaurant Fausto. Met haar veelzijdigheid straalt Deshari tijdens de evenementen en niets is haar te gek! Zoals bij de Kunsthal in Rotterdam, Naturalis in Leiden, en bij BMW. Binnenkort gaat ze haar hospitality skills inzetten bij onze trouwe partner Vermaat in de KLM Crown Lounge op Schiphol en jij kan haar de hele week via bewonderen tijdens de TEFAF in MECC Maastricht. Een dosis energie en toewijding op elk evenement!

Trijn Vromans 

Trijn is de stralende kracht achter een gastvrije glimlach die elke gast een onvergetelijke ervaring bezorgt! Trijn is een veelzijdig talent; of het nu gaat om sit down dinner in het Scheepvaartmuseum, het vervullen van de rol van secretaresse bij Foruminvest , of het creëren van een perfecte sfeer tijdens een private lunch in Oud-Zuid, ze slaagt er altijd in om iedereen een plezier te doen! Haar ongeëvenaarde inzet en professionele service maken haar een topper voor MELLES PEOPLE en een favoriet onder de gasten!

Elie Antar 

Maak kennis met Elie, ons toptalent barista die al zijn gasten verwent met heerlijke koffies! Elie beschikt niet alleen kennis over de heerlijkste koffiebonen, hij zet ook graag technische kennis in voor de perfecte koffie!Elie blinkt uit in flexibiliteit en met zijn indrukwekkende barista skills weet hij menig koffieliefhebber te verrassen. Zijn skills in het creëren van prachtige latte art maakt jouw koffie tot een ware kunst. Elie wordt met open armen ontvangen bij diverse locaties van Vermaat waaronder STX Amsterdam en Nautadutilh zijn zijn favorieten!

Kiki Schellekens 

Kiki, onze Compliment People die iedereen tijdens het Founders Carbon Network  Valentijnsdag Event wist te verrassen. Haar creatieve twist van woorden resulteerde in unieke en welverdiende complimenten voor de aanwezige gasten! Kiki deelt niet alleen warmte, maar heeft ook een passie voor high-end service. Tijdens het exclusieve event van Cartier wist zij de gasten te verwennen, waardoor ze een onvergetelijke indruk achterliet. Haar toewijding en sprankelende persoonlijkheid maken Kiki een waardevol lid van ons team!


Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This