Er zijn luxepaarden en werk paarden, onze MELLES PEOPLE zijn een beetje van beide. Vol op genieten van de vakantieperiode maar ook keihard werken! Deze maand zetten wij vier werknemers in het zonnetje. Niet alleen onze werknemers op de vloer maar ook op kantoor verdient iemand een compliment! Dank Gijs, Anne-Wietske, Marly en Vuk voor jullie geweldige inzet en prestaties. 

Gijs – All the way from Leeuwarden, onze Gijs. Hij is na een geweldig Formule 1 weekend afgelopen jaar nog niet klaar met MELLES PEOPLE. Naast de grote events waar hij als Hotello maar al te graag staat, werkt hij ook op de kleinere intieme partijen. Dit doet hij onder andere bij Hatt & Sonner’s exclusieve privé evenementen, hij is niet alleen van hen een favoriet maar ook van ons! Dank voor jouw inzet Gijs! 

Anne-Wietske – Onze enige echte Wiets van kantoor! Naast onze geweldige werknemers op de vloer mag er ook zo nu en dan een kantoor medewerker een klopje op de schouder krijgen. Dat is deze maand Wiets, want wat heeft zij het gerockt op kantoor. Tijdens de vakantieperiode draagt zij MELLES PEOPLE op haar schouders en wat doet ze dat goed. Applausje voor onze Wiets!

Marly – UUUUUUUU! Marly trekt vaak haar gehele vriendinnengroep uit Utrecht mee naar MELLES PEOPLE om samen op de leukste evenementen te staan. Zelf heeft ze door haar commitment en goede werkhouding een vaste skybox verdient bij zowel de Johan Cruijff ArenA als de Galgenwaard. Verder doet Marly het ook geweldig op alle andere evenementen en staat zij altijd met een glimlach op de vloer! 

Vuk – Supervisor Vuk, wat heb jij jezelf bewezen en laten zien aan ons én onze partners! Aan inzet en loyaliteit geen gebrek bij jou. Verschillende Vermaat locaties ga jij af om ze uit de brand te helpen en te ondersteunen als manager, supervisor of party manager. Naast verschillende vaste locaties staat Vuk ook op de leukste partijen, waaronder op de TEFAF als party manager. Met jouw fijne samenwerking zijn wij ontzettend blij, ga zo door! 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This