Na een maand kneiter hard werken verdienen al onze MELLES PEOPLE vandaag een applaus. Wanneer wij feedback of complimenten ontvangen van onze opdrachtgevers vinden wij het belangrijk dit ook aan onze werknemers door te geven. Daarnaast, zetten wij ze graag nog extra in het zonnetje. Deze maand zijn dat Lars, Meike, Sander en Altagracia.

Lars – Lars gaat zowel in zijn thuishavens Hilversum en Amsterdam voor MELLES PEOPLE aan de bak. Niet alleen daar, want een tripje naar Maastricht is hij dan ook graag bij. Met zijn 100% inzet, fijne feedback en topprestaties zien wij ons team niet meer zonder jou. Blijf zo doorgaan!

Meike – Stille water, diepe gronden. Want Meike doet het geweldig op de vloer en hebben wij als MELLES PEOPLE zijnde geen kind aan. Dit mag dan ook extra gecomplimenteerd worden. Altijd netjes op tijd met haar beschikbaarheid en het inplannen van diensten. Ook was Meike samen met haar zusje aanwezig bij de TEFAF en wat hebben zij daar gerockt! Thanks voor jouw inzet!

Sander – Sander is na een lange tijd weer terug bij MELLES PEOPLE en wat is dat leuk. Na een korte stop van een paar jaar en veel veranderingen pak jij direct lekker door. Samen met jouw broer scheur jij heel Nederland door en willen de opdrachtgevers jullie graag terugzien. Na een aantal bedieningsdiensten ga jij nu af en toe aan de slag als partymanager en met zo’n groei kunnen wij niet trotser zijn.

Altagracia – Onze gezellige lieve Alta! Wat ben jij een doorzetter en aanwinst voor team MELLES PEOPLE. Met als start álle dagen aanwezig op de Dutch Open, vervolgd door diensten bij praktisch al onze opdrachtgevers en locaties. Jij bent niet te stoppen! Ga alsjeblieft zo door want jij doet het geweldig en you are always looking good.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This