Dankbaarheid uitspreken naar onze medewerkers kan in onze ogen nooit genoeg. Want mogen wij even stil staan bij het feit dat onze werknemers de allerbeste en gezelligste zijn! Naast dat uiteraard iedereen zich afgelopen maand ontzettend goed heeft ingezet willen wij de maand mei vier medewerkers in het speciaal uitlichten… Deze maand zijn dit Mignonne, Toine, Walt en Meike.

Mignonne – De zusjes Boer zijn bij MELLES PEOPLE zeker bekend, waarin Mignonne de oudste van de twee is. Samen en alleen rocken zij vele verschillende diensten en staan zij altijd met een lach op locatie. Mignonne is een ster op de grote events, zo heeft zij de Dutch Open niet één, maar twee keer gedraaid! En zal zij dit jaar ook bij de Formule 1 er voor de tweede keer bij zijn. Fijn om jou er keer op keer weer bij te hebben!

Toine – Gezellige, vrolijke Toine, wat een feest is het om jou op onze diensten te hebben. Vanuit Woerden reist Toine het gehele land door voor partijen onder andere bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar, Golfwedstrijden in Brabant, Diner in Leiden, Den Haag of Haarlem met binnenkort een mooie nieuwe toevoeging aan deze lijst… de TEFAF in Maastricht! Jij zorgt voor een fijne sfeer op de werkvloer, dank hiervoor! 

Walt – Walt is deze maand 4 jaar bij ons in dienst!!! WOOHOO. Als student aan de Hotelschool is hij een doorgewinterde hotello in hart en nieren. Hij begon met diensten in de Koninklijke Loge tijdens de Ajaxwedstrijden, waarin hij nu de partijen in de Johan Cruijff ArenA aan het leiden is. Wat is het gaaf om te zien hoe jij deze jaren bent gegroeid en jezelf ontwikkeld hebt. Zowel voor jouzelf als binnen MELLES PEOPLE! Van medewerker bediening tot partymanager, wij zijn ontzettend blij met jou. Dank voor jouw loyaliteit en fijne contact deze jaren. Gefeliciteerd met 4 jaar in dienst bij MELLES PEOPLE!

Meike – Deze lieve dame heeft de diensten bij MELLES PEOPLE vanaf moment één met beide handen aangegrepen en wat doet ze dat goed! Zij heeft zowel een rondje locaties in Amsterdam gedaan, als daarbuiten. Meike, jij bent echt super goed bezig! Blijf zo doorgaan! 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This