April doet wat die wil en onze medewerkers doen het in deze maand precies goed! In onze rubriek, werknemers van de maand lichten wij elke maand vier werknemers uit die ons zijn opgevallen en wij ontzettend waarderen. Deze maand zijn dat Charlotte, Ditte, Tim en Abel. 

Charlotte Schilder – Bij onze bescheidde lieve Charlotte stroomt de hospitality door haar bloed. Hier past haar Hotelschool The Hague studie dan ook perfect bij. Charlotte zet zich elke keer voor de volle 100% in op de diensten die zij bij MELLES PEOPLE draait. Daarom is het nu tijd dat jij de spotlight neemt en hiervoor wordt bedankt. Charlotte bedankt! 

Ditte van der Linde – Vanuit Rotterdam komt onze Ditte elke week opnieuw naar Amsterdam en omgeving. Met haar enthousiaste inzet gaat zij er elke keer opnieuw voor. Samen met haar vriendinnen staat ze op de leukste partijen en hebben ze veel plezier. Jij doet het super op de vloer en bent een topper! 

Tim Buskens – Deze Utrechtse heer heeft de smaak te pakken bij restaurant Hemel & Aarde, op de fiets naar locatie is dan ook wel écht relaxed. Naast Hemel & Aarde houdt Tim ook van de afwisseling op onze andere evenementen. Thanks voor jouw flexibiliteit en positieve houding!

Abel Kroon – Van Groningen naar Haarlem tot Amsterdam. Deze multi-inzetbare man gaat als een speer. Hij trommelt al zijn vrienden op om samen op de leukste evenementen te staan. Van de Johan Cruijff ArenA, Arendshoeve tot aan Artis. Ook voor een dubbele dienst zet Abel zich graag in, lange dagen daar houdt hij van! Dank voor jouw inzet en een goede babbel ;-).  

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This