In de maand maart stonden onze vrouwen in de spotlight door Internationale Vrouwendag op 8 maart. Dit betekent dat wij onze vrouwen, maar óók mannen in maart niet zomaar kunnen vergeten! Deze maand lichten wij vier werknemers uit die zó hard hebben gewerkt dat zij het verdienen op een podium te krijgen. Dank voor jullie inzet Job, Matei, Meike en Vince.

Job Guikema – De vrolijke Job fietst Amsterdam door voor de vele diensten die hij ondertussen al op zijn naam heeft staan voor MELLES PEOPLE. Of het nou barista diensten zijn, high-end bediening of de grote evenementen, hij heeft het in zijn vingers. Daarnaast ook een goed oog voor detail en ontzettend veel inzet. Super gedaan! Op nog een mooie tijd.

Matei Angelescu – Our Romanian Matei, moved from Rotterdam to Amsterdam. Ready to concur MELLES PEOPLE and all the different locations and shifts. From the start he was motivated to work as many shifts as possible. With his motivational attitude he brings joy to the shifts and is super flexible. Keep up the good work Matei!

Meike Bol – Na veel positieve verhalen van haar vriendinnen besloot Meike zich ook bij MELLES PEOPLE aan te sluiten. Direct vol plezier is zij samen met haar vriendinnen aan de slag gegaan op vele shifts. Van Soundbites tot de Galgenwaard én de Johan Cruijff ArenA. Meike jij bent een echte aanwinst voor het team, op nog vele leuke andere diensten!

Vince Bik – Als afgestudeerd Hotello brengt Vince de nodige ervaring met zich mee. Samen met vrienden staat hij de knallen op evenementen, in de ochtend als Barista of s ’avonds achter de bar? Jij pakt hoe dan ook lekker door! Na bijna fulltime op de vloer te hebben gewerkt de afgelopen tijd, nu even een maand ontspannend in het mooie Thailand. Heel erg veel plezier gewenst en tot 1 mei!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This