De maand oktober was vol met te gekke evenementen en diensten en deze MELLES PEOPLE toppers waren in deze maand overal te vinden. Ook deze maand willen wij graag vier MELLES PEOPLE kanjers uitlichten en hiermee waardering naar hen uit te spreken! Wij vinden het ontzettend mooi om te zien hoe groot hun hart is voor de hospitality en hun plekje hebben gevonden bij de MELLES PEOPLE crew. Deze maand zijn het Menno, Fabienne, Olewien en Jack die deze maand aan het flaneren waren.

Menno Smits: onze echte huismus van de Johan Cruijff ArenA. Als je bij de Johan Cruijff ArenA bent, zie je vast en zeker Menno rondlopen. Bij de AJAX-wedstrijden maar ook bij de Champions League wedstrijden is hij te vinden als vleugelhoofd. MELLES PEOPLE werknemers vinden het fijn om met hem samen te werken en heeft hij altijd alles onder controle. 

Fabienne Mager: Fabienne is onze Hotello kanjer van Hotelschool Maastricht. Geen enkele dienst is haar te gek of te veel want deze kanjer gaat echt van hop naar her naar alle diensten. Van een auto ophalen in de pijp en rijden naar een shift, tot aan collegas ophalen en afzetten, alles doet zij uit een goed hart! Fabienne is van alle markten thuis aangezien zij helemaal op haar plekje is bij fine dining restaurants maar ook straalt als ze weer op een evenement aan het werk is.

Olewien Düpper: Deze topper heeft haar plekje ook helemaal gevonden bij MELLES PEOPLE. Deze Hotello was onder andere te vinden op het Harten Diner in Den Haag en draait wekelijks diensten bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht. Ze gaat naar allemaal plekken toe voor haar diensten en zelfs zonder haar telefoon vindt zij haar weg naar haar MELLES PEOPLE shift. Olewien laat zien dat zij er vol voor gaat en staat altijd met een grote lach en vol passie op de werkvloer!

Jack Cozijn: Jack is een mega enthousiaste Hotello! Hij is niet alleen enthousiast op de werkvloer maar ook naar zijn vrienden toe. Hij spoort zijn vrienden aan om met hem mee te gaan naar diensten en hen voor te stellen aan MELLES PEOPLE. Jack is te vinden bij AJAX-wedstrijden, waar hij graag met een auto vol vrienden naartoe komt om te werken. Maar ook bij het hartendiner in Den Haag en bij Formule 1 waar hij last minute vanuit Den Haag naar Zandvoort komt vliegen. 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This