Waar menigeen op donderdag 27 april was te vinden in de straten van de Jordaan of op festivals door heel Nederland om te vieren dat onze koning weer een jaar ouder is geworden, stonden onze medewerkers keihard te werken op de vloer! En degene die niet aan het werk waren, wisten hun MELLES PEOPLE merchandise te vinden om hun outfit mee te verrijken.

Ten eerste was het Rijksmuseum gewoon geopend op Koningsdag, waar onze medewerkers in Het Café in het museum klaar waren om gasten te ontvangen. Daarnaast hadden wij een privé-uitvraag ontvangen voor een brunch aan de Keizersgracht waar onze medewerkers passende styling aan kregen vanuit ons. Rood-wit-blauwe bretels en oranje jurkjes: een betere outfit bestaat niet, toch? Ook hebben wij een oestermeisje mogen leveren voor op een boot. Zo zie je maar weer dat onze kwaliteiten ontzettend variëren!

In de Johan Cruijff ArenA was er een enorm evenement op Koningsdag: het concert van Metallica. Met een maximale capaciteit van 71.000 speelde deze populaire metalband die week maar liefst tweemaal in de ArenA. Via onze partner Tuned Hospitality waren hier veertien hostesses van ons aan het werk, namelijk bij de VIP-Check In. Deze dames hadden outfits die volledig door ons styling-team zijn samengesteld. Zij zijn de hele dag het eerste aanspreek- en contactpunt geweest van de VIP-bezoekers van het optreden.

Verder kregen wij ontzettend veel foto’s en berichten door van MELLES PEOPLE merch dat weer uit de kast was getrokken. De oranje Formule 1-hoodies en -bombers waren overal te vinden; superleuk! 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This