Hospitality waar je bij groeit

Ben jij die gedreven professional die bij elk evenement zijn gasten met zorg en passie onvergetelijke momenten wil bezorgen? Dan zijn wij de perfecte match!
Werken op de mooiste locaties van Nederland!
Kies waar jij werkt en met wie!
Wij bieden gratis training
Wij staan voor diversiteit en inclusiebeleid

Be part of MELLES PEOPLE

Bij MELLES PEOPLE matchen wij jou met de leukste organisaties en mooiste locaties. Wij geven je de kans om te shinen in wat je het liefste doet en waar jij echt goed in bent. Zelfs als je nog niet veel ervaring hebt in een bepaald gebied, fixen wij dat voor je. Met onze eigen trainingssessies zorgen wij ervoor dat jij je werk next-level kunt uitvoeren.
Verdien een hoog salaris
Werk op de mooiste locaties van Nederland
Werk vast of flexibel
Krijg altijd op hetzelfde moment uit betaald
Start met geld verdienen

Start bij MELLES PEOPLE

Verbreed je expertise met onze trainingen

Basis training
Barista training
Wijn training
Leidinggevende training
Maatwerk trainingen voor bedrijven
Wij geloven in jouw groei. Naast duidelijkheid over salaris en doorgroeimogelijkheden, bieden wij een divers aanbod aan trainingen om jouw vaardigheden te verbeteren. Samen vinden wij de perfecte plek voor jou om te groeien en te shinen. Let's level up together!
Hoe begin ik met werken bij MELLES PEOPLE

Schrijf je in via de onderstaande link, en binnen no-time ontvang je van onze HR-afdeling een bericht of je bent geselecteerd voor een één-op-één sollicitatiegesprek bij ons op kantoor in Amsterdam Zuid. Tijdens dit gesprek gaan we je echt leren kennen. Zie het als een speeddate 😉 Wat maakt je blij? Waar ben je goed in? En welke klussen passen het beste bij jou? Samen met onze planner regelen we alles tot in de puntjes: van administratie tot je setcard. Je loopt naar buiten met je perfecte droomrooster en alle kennis die je nodig hebt om geld te verdienen! Graag hier een link toevoegen waar mensen zich direct kunnen aanmelden.

Wat voor soort evenementen en projecten kan ik verwachten te werken bij MELLES PEOPLE?

Bij MELLES PEOPLE werk je op verschillende high-end evenementen en locaties zoals bedrijfsevenementen, bruiloften, voetbalwedstrijden, concerten en exclusieve feesten. Daarnaast bieden wij ook lange termijn plaatsingen aan als receptionist of in hospitalityfuncties, zoals barista, bediening, catering of barmedewerker op de mooiste kantoren van het land!

Hoe flexibel zijn de werktijden bij MELLES PEOPLE?

De werktijden zijn super flexibel. Wij bieden zowel parttime als fulltime mogelijkheden! Ochtend of avond, doordeweeks of weekend. Jij bepaalt zelf waar, wanneer, met wie en hoe vaak je wilt werken in onze MELLES PEOPLE App. Geef je beschikbaarheid door, meld je aan voor diensten, en samen met onze planners creëren wij voor jou een droomrooster! Zo kun je werk goed combineren met jouw dynamische lifestyle.

Welke trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden biedt MELLES PEOPLE aan zijn werknemers?

Bij MELLES PEOPLE bieden wij verschillende trainingen aan om je skills in de hospitality naar het volgende niveau te tillen! In ons MELLES PEOPLE Experience Training Center in Amsterdam Zuid bieden we toptrainingen aan. Of je nu beter wilt leren shaken, perfecte latte art wilt creëren, met drie borden wilt leren lopen, of je verkoopvaardigheden wilt aanscherpen—wij staan klaar om je te helpen. En natuurlijk sluiten we af met het tappen van het perfecte biertje!

Aan welke eisen moet ik voldoen om bij MELLES PEOPLE te mogen werken?

Bij MELLES PEOPLE omarmen we diversiteit en inclusiviteit! Iedereen is welkom, zolang je maar enthousiasme toont, er representatief uit wilt zien, en bereid bent om keihard te werken. Heb je al veel ervaring? Fantastisch, je bent meer dan welkom! Vind je bepaalde aspecten van het vak nog spannend? Geen zorgen—wij bieden diverse trainingen aan die je klaarstomen voor het werk. Dus, klaar om te knallen? Meld je aan!

In welke steden kan ik voor MELLES PEOPLE werken?

Ons experience kantoor is gevestigd in Amsterdam, maar je kunt bij ons door heel Nederland aan de slag! Wij streven ernaar om banen te vinden die perfect bij jou passen en die ook nog eens dicht bij jouw woonplaats zijn, wat bijdraagt aan duurzaam werken. Communicatie is key, dus het is belangrijk dat je duidelijk aangeeft wat je leuk vindt om te doen! Met diensten door heel Nederland vinden we zeker de perfecte match voor jou.

Kan ik als werknemer van MELLES PEOPLE verwachten op lange termijn bij één opdrachtgever geplaatst te worden, of zijn opdrachten over het algemeen korter van duur?

Wij zullen jou nooit plaatsen zonder overleg! Ben jij op zoek naar een lange termijn job, dan zorgen wij voor een lange termijn job! Wil jij juist lekker flex werken, iedere dag iets anders, en nergens aan vast zitten, dan regelen wij dat! Zo is er voor iedereen wat wils!

MELLES PEOPLE news

TERUGBLIK OP EEN DYNAMISCHE MAAND BIJ MELLES PEOPLE

Februari bracht een golf van veranderingen en opwinding naar ons kantoor, en uiteraard nemen wij jullie hierin mee met alles…

WERKNEMERS VAN DE MAAND

Afgelopen maand hebben de toppers van MELLES PEOPLE opnieuw hun uiterste best gedaan en hun hospitality skills ingezet voor diverse…

The annual GEORGE staff party

Eventorganisatie, we just love it. Van partymanager, barmannen, bediening tot aan hostesses, wij mochten dit keer het personeel van alle locaties…

Ben jij er klaar voor? Bekijk de vacatures

Waar kunnen wij jouw mee helpen?