Wij willen graag interactief zijn met onze volgers, kennis met ze delen en wij zijn achteraf erg benieuwd naar hun meningen. Twee maandelijks posten wij op het Instagram account van MELLES PEOPLE een quiz om onze volgers scherp, slim en up-to-date te houden over de Hospitality en MELLES PEOPLE. De afgelopen maand hebben wij ‘de grote MELLES PEOPLE insta wijn quiz’ gedeeld om de wijnkennis van onze volgers te testen. Dit in verband met de start van het pop-up restaurant Wijnmakers & Chefs in het Scheepvaartmuseum. Want wat weet u over Hospitality?

Drie vragen die onder andere in deze quiz voorbij kwamen zijn:

1. Waarom staat er meestal geen jaartal op een fles mousserende wijn?

2. Welke wijn past het beste bij een klassieke carpaccio van rundvlees?

3. Hoeveel druiven zitten er ongeveer in één wijnfles?

Het antwoord op vraag 1 is “het is een samenstelling van meerdere jaren.”, het antwoord op vraag 2 is “frisse rode wijn” en het antwoord op vraag 3 is “ongeveer 700 druiven”.

Wist jij deze antwoorden?

Naast het testen van de wijnkennis hebben wij tijdens verschillende evenementen getest wat de kennis is over dat bepaalde event. Dit was bijvoorbeeld tijdens EURO2020, Fête Du Champagne of een van onze trainingen. Ook waren wij benieuwd wat de mening van onze volgens was over onze in-house styling opties.

Dit was het resultaat…

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This