MELLES PEOPLE kon MELLES PEOPLE niet zijn zonder onze toppers van medewerkers. Keer op keer maken zij een evenement weer een succes en zorgen zij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Moeten wij dit gewoon voor lief nemen? Natuurlijk niet! En daarom presenteren wij met trots onze eerste editie van de MELLES PEOPLE VRIJMIBO met als thema “Parissienne”. Aangezien deze maand Parijs nog erg door het hoofd van het Office Team zwijmelde.

Op vrijdag 16 september zijn de toppers van de maand uitgenodigd om van een overheerlijke borrel en een drankje te genieten bij ons kantoor. Hier zijn wij de avond begonnen met een bijpassende game waarbij de werknemers elkaar nog nét even iets beter leerde kennen. Verder werd er groots gebruik gemaakt van onze bar en werden de nodige bar skills geshowd.

MELLES PEOPLE zou MELLES PEOPLE niet zijn om net even die extra touch te geven. De verkleed kleren werden uit de kast getrokken inclusief Franse baretten en natuurlijk een moustache niet te vergeten, om vervolgens met deze attributen op een leuke polaroidfoto te gaan!

Wat hebben wij als Office Team genoten van deze avond en heeft deze editie ons weer closer gemaakt! Wil jij graag bij de volgende editie aanwezig zijn? Laat het ons weten en strijd voor een exclusieve uitnodiging!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This