Afgelopen maand heeft MELLES PEOPLE haar eerste evenement gedraaid bij onze nieuwe partner Hotels van Oranje! MELLES PEOPLE zal vanaf nu ondersteunen bij de evenementen in dit prachtige hotel. Vijf oranje sterren boven!

Hotels van Oranje is een uniek 5-sterren hotel aan de boulevard van Noordwijk. Hotels van Oranje heeft een groot aanbod aan ruimtes voor feesten & partijen, congressen en vergaderruimtes tot 1500 personen. Naast het ondersteunen tijdens banqueting partijen in deze mooie ruimtes, gaat MELLES PEOPLE ook ondersteunen in de evenementen locatie aan het strand Beachclub O.

Het eerste evenement dat MELLES PEOPLE heeft mogen draaien in Noordwijk, was tijdens het WereldOuders Charity Gala in de Wintertuin. Tijdens deze avond is een diner en veiling verzorgd en zijn alle gasten volledig in de watten gelegd! De kracht van een warme familiebasis staat centraal bij de hulpverlening van WereldOuders. Daarom was het Charity gala het enige gala voor het hele gezin waarbij kinderen in de schijnwerpers staan. MELLES PEOPLE vond het erg fijn om hieraan bij te dragen en voelt zich extra verbonden tijdens dit evenement als MELLES PEOPLE familie. 

Met veel trots gaan wij dit nieuwe partnership aan. Wij zetten ons in om de best mogelijk service met ons high-end personeel te verlenen aan alle gasten! 

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking Saskia van den Breul. 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This