Amsterdam de stad van geschiedenis, mooie artistieke gebouwen, de grachten en kunst. Zo is het Museumplein een belangrijk onderdeel en een prachtig deel van de stad. Hier mogen wij als MELLES PEOPLE met trots elke week, keer op keer werken met dank aan onze partner Vermaat. 

Elke week staan wij meerdere dagen en met verschillende posities in het Rijksmuseum. Zowel bij het Rijks Café als op de evenementen in het museum. Het Rijksmuseum wordt gezien als hét museum van Nederland. Hier vertellen zij het verhaal van meer dan 800 jaar Nederlandse geschiedenis. Een wel hele speciale locatie kan jij wel zeggen. Hier werken rond de 750 medewerkers en zij zorgen dat alles op rolletjes loopt voor de gasten.

Daarnaast draait MELLES PEOPLE ook mee met de events in het Stedelijk Museum. Dit museum werd in 1874 opgericht door een groep particulieren in Amsterdam. Zij schonken fondsen en hun kunstcollecties om in de hoofdstad van Nederland een museum op te richten. Een museum dat gewijd zou zijn aan moderne kunst. Het Stedelijk Museum staat bekend om een plek waar iedereen moderne kunst en vormgeving kan ontdekken en beleven! 

Last but definitely not least…. Het Van Gogh Museum, een museum dat in het teken staat van de Nederlandse Kunstschilder Vincent van Gogh! Dit museum is een verzamelplaats van Vincent van Gogh met wel tweehonderd schilderijen, vijfhonderd tekeningen en zevenhonderd brieven. Ook tussen deze parels van schilderijen staan onze eigen parels van werknemers met enthousiasme te werken.

MELLES PEOPLE is heel dankbaar dat wij Vermaat kunnen helpen waar nodig bij deze prachtige en inspirerende locaties op Museumplein! Binnenkort zal op de opnieuw uitverkochte Museumnacht plaatsvinden. Hier kunnen bezoekers tot diep in de nacht feesten op deze unieke locaties. Kom gerust langs, en wie weet zie jij wel een MELLES PEOPLE! Of wil jij toch liever werken? Dat kan natuurlijk ook, laat het ons weten! 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This