Het Rijksmuseum en haar evenementen zijn ondertussen een bekend begrip bij MELLES PEOPLE geworden. Dankzij de fijne samenwerking met Vermaat mogen wij dagelijks het personeel verzorgen in het Café én op de evenementen als het Regeringsleiders diner, het Schenkersdiner en nog veel meer. Maar hoe zit het nou met die verklaring omtrent het Rijksmuseum?

Vele werknemers zullen in de MELLES PEOPLE app veelal “VOG verplicht” hebben zien staan voor de diensten van het Rijksmuseum. Sinds kort is het namelijk verplicht om in het bezit te zijn van een VOG, om te kunnen werken op deze unieke locatie.

Maar waar staat “VOG” eigenlijk voor? VOG staat voor Verklaring Omtrent het Gedrag. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving.

Een mooie grote poule is binnen MELLES PEOPLE in het bezit van een VOG en kan dus gewoon door blijven knallen op deze diensten. Nog niet in het bezit van een VOG? Dit hoeft jou niet te belemmeren, vraag meer over de voorwaarden bij het kantoorteam. Hopelijk tot snel in het Rijksmuseum!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This