CREATING THE FUTURE
H

MELLES TRAINING

Training voor personeel is verweven in de bedrijfscultuur van MELLES PEOPLE. Buiten het feit dat wij het van groot belang vinden dat mensen al met horeca ervaring bij ons komen werken, zijn wij er van overtuigd dat iemand nooit uitgeleerd is!<br /> Zo geven wij twee keer per maand fysieke trainingen, bieden wij een e-learning platform aan, maken wij als eerste uitzendbureau in Nederland gebruik van Virtual Reality en creëren wij voor onze partners trainingen op maat.
Fysieke training
0%
E-learning
0%
VR training
0%
Training op maat
0%

Fysieke training

Iedere maand geven wij fysieke trainingen aan ons personeel op unieke locaties. Zo is een van onze vaste locaties de Johan Cruijff Arena. Al onze trainingen zijn gebaseerd op kwaliteit, ontwikkeling en groei. De trainingen zijn uitgedacht door professionals en onze trainers zijn altijd fysiek bij deze trainingen aanwezig om ons personeel op een actieve manier om te laten gaan met verscheidene situaties. Tijdens een fysieke training leren wij ons personeel onder andere de volgende technieken: Bier tappen, baropbouw, borden lopen, algemene horeca kennis, debarrasseren, tafel etiketten, wijn, dienblad lopen, klachtenafhandeling, snijtechnieken en sales.

E-learning

Ook hebben wij een uitgebreid bestand aan online trainingen die beschikbaar is voor onze werknemers om thuis te volgen. Zo hebben wij een e-learning omgeving voor onze werknemers waar zij uitgebreide training en toetsing kunnen krijgen. Door middel van duidelijk omschreven actie video’s kan de werknemer zichzelf trainen in het facet wat hij/zij lastig vindt. Denk hierbij aan, hoe loop je met drie/vier/vijf borden en een dienblad, hoe dek je een tafel correct in, wat is de beste techniek om te poleren, de correcte manier van wijnschenken, wat zijn de kernwaardes van MELLES PEOPLE, hoe haal je het meeste uit je sales, hoe ga je om met lastige gasten en hoe neem je de richtlijnen van het RIVM continu goed in acht?

VR training

Een ander onderdeel van onze e-learning focus is de nieuwe manier van leren, lees Virtual Reality (VR) en is een groot succes! VR helpt onze werknemers in het omgaan met stresssituaties op de werkvloer en is ideaal voor het trainen van oog voor detail. Dit helpt de werknemers niet alleen zekerder in hun schoenen te staan, maar wordt hierdoor ook beter in allerlei facetten van de horeca. MELLES PEOPLE is het eerste uitzendbureau in Nederland die de Young Professionals in de Hospitality industrie zichzelf laten ontwikkelen doormiddel van E-learning en VR-Experience!

Training op maat

Speciaal voor onze partners maken wij training op maat, dit kan zijn voor specifieke locaties maar ook voor sales dagen, concepten en of merk activaties. Zo geven wij training gefocust op de expliciete wensen van de opdrachtgever. Denk hierbij aan een opmaat gemaakte sales training, omgang met een bepaald niveau gasten of het verschaffen van kennis over een bepaald product.