Trainen is een onderdeel van MELLES PEOPLE waar wij ons constant in blijven ontwikkelen, waarin steeds nieuwe onderdelen voor komen. Uitgeleerd zijn wij natuurlijk nooit!

Ook over de vorm van de trainingen denken wij na. Wij passen namelijk de behoeften en wensen toe van onze werknemers en partners. Daarom zijn wij sinds 2022 begonnen met het trainen in kleine groepen. Zo zorgen wij ervoor dat iedere werknemer persoonlijke aandacht krijgt. Hierdoor kunnen zij per persoon kunnen ontwikkelen op de vlakken waar zij behoefte aan hebben.

Door in kleine groepjes te trainen merken wij dat onze werknemers gemakkelijker vragen stellen. Daarnaast leren wij als MELLES PEOPLE team en collega’s elkaar op een ander niveau kennen. Tijdens de trainingen leren zij in teamverband onder andere over de tafel etiketten. Een ander voorbeeld is het indekken van een tafel. Ook nemen wij met hen door hoe zij bij een opdrachtgever aan horen te komen. It’s all about the details! 

Na het theoriegedeelte is het tijd voor het praktijkgedeelte om zo alle gekregen informatie toe te passen in de praktijk. Met behulp van onze prachtige koffiemachine van Lavazza  kunnen wij alles over de koffies vertellen en natuurlijk mogen zij even goed oefenen. Daarnaast kan iedereen zijn tap skills laten zien bij onze Heineken tap om zo op elk evenement de perfecte biertjes te serveren.

Wij bieden niet alleen deze algemene Hospitality training aan. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat de MELLES PEOPLE zich verder kunnen ontwikkelen op een gebied waar zijn/haar interesse ligt. Wij gaan verder met gespecialiseerde barista- en bar trainingen, maar ook managementtrainingen.

Wij vinden het zelf enorm leuk om onze werknemers te zien groeien en daaraan bij te dragen. Daarom geven wij zelf de trainingen om op deze manier de band met iedereen te versterken. Ook buiten de trainingen vinden wij het belangrijk om de MELLES PEOPLE te blijven zien, tijdens bijvoorbeeld onze vrijmibo’s.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This