Training voor personeel is verweven in de bedrijfscultuur van MELLES PEOPLE. Mensen zijn namelijk nooit uitgeleerd! Afgelopen jaren maakte de fysieke trainingen, die twee keer per maand plaats vonden in de Johan Cruijff ArenA bij onze partner Label Hospitality, plaats voor online trainingen. Speciaal gemaakt voor ons personeel. Na het succes van deze online trainingen, misten wij de persoonlijke touch. Daarom, konden wij niet wachten om weer fysiek aan de slag te gaan. Daarom zijn wij gisteren gestart met: TRAIN, SLEEP, SERVE, REPEAT!

Vanaf gisteren zijn wij opnieuw begonnen met het fysiek trainen van ons personeel en dit zetten wij nu weer wekelijks voort. Persoonlijke aandacht gefocust op kwaliteit, ontwikkeling en groei. Uiteraard worden alle richtlijnen van het RIVM gehandhaafd tijdens de trainingen #testtestdubbeltest. Wat behandelen wij tijdens deze training? Horeca skills, van het lopen met een dienblad tot het dragen van minstens drie borden, sales, gedrag, look & feel, up-selling, bar opbouw, tafelinzetting en nog veel meer! Ook geven wij training op maat.

De maand juni staat in het teken van de EURO2020 wedstrijden. Voor evenementen van deze omvang maken wij trainingen op maat. Op deze manier gaan al onze werknemers in top conditie de werkvloer op, met excellente service en natuurlijk een lach op het gezicht.

Train sleep serve repeat, training, MELLES PEOPLE, etiquette

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This