Wauw, wat een jaar! En wat zijn wij enorm dankbaar dat wij dit met jullie hebben mogen meemaken en delen. Wij kunnen niet anders dan met een big smile terugkijken op een jaar vol waanzinnige evenementen, nieuwe uitdagingen en vooral veel GOOD VIBES 💃 Bij deze een korte greep uit het afgelopen jaar.

De gastvrijheid-sector is terug, en dit hebben wij natuurlijk omarmd! Let’s recap:

 • Samen met Vermaat hebben wij weer prachtige events neer mogen zetten afgelopen jaar. Tijdens de Formule 1: Brullende motoren, pitstops en pure adrenaline. Onze teams hebben de hospitality naar een hoger niveau getild tijdens de Formule 1. Snelheid, stijl, en service – dat is how we roll! En uiteraard de TEFAF: Kunst op z’n best, en MELLES PEOPLE was erbij om de ‘wow-factor’ te leveren. Want als het om next-level kunst gaat, gaan wij voor next-level Hospitality. Prachtige partner op dagelijkse basis! 
 • Ook leveren wij veel receptie-dames en heren, maar ook Front Office en Client Desk medewerkers. Onder andere samen met Hogan Lovells, OFI en CBRE hebben wij een flexpoule gecreëerd waar de hostesses een vaste positie in vinden, waardoor er een band ontstaat met de locatie! 
 • Met onze vaste poule bij FYEO helpen wij hen elke week, 5 dagen per week!
 • Bij prachtige events van Sofitel Legend The Grand mochten onze PEOPLE helpen, met als klap op de vuurpijl “The Grand Ball” tijdens de aankomende jaarwisseling!
 • Coldplay: Lichtshows, meezingers en onbeschrijfbare energie in de Johan Cruijff ArenA. Backstage of front row – wij waren er samen met Tuned Hospitality bij om maar liefst vier keer Coldplay-magie te verspreiden. What a night to remember! Ook tijdens de concerten van Beyoncé en The Weeknd stonden onze hostesses met plezier te werken.
 • Met Chef & The City zijn er weer super herinneringen gemaakt bij bijvoorbeeld de PR Events van Liebeskind in januari tot events bij Studio Piet Boon.
 • Samen met Famous Flavours zijn er  super veel events gedraaid, en hier zijn wij dankbaar voor! Met als voorbeelden Redbull, Polo Picknick, Provada, Playstation, Scheepvaartmuseum, de Sligrodagen en om af te ronden Netflix en Sugar City. Wauw!
 • Tijdens de Ajax-wedstrijden en de grote concerten in de Johan Cruijff ArenA hielpen wij Hutten graag. Ook met het North Sea Jazz festival in Ahoy Rotterdam mochten wij hen ondersteunen! 
 • Barista hier, barista daar: overal maken zij heerlijke koffie klaar ☕️ Afgelopen jaar zijn wij steeds meer barista’s gaan leveren.
 • Lucid Motors heeft ons de kans gegeven om chauffeurs de klanten van Oger-winkels en andere bezoekers rond te rijden in de Randstad.
 • Op de vaste locaties van Maison van den Boer hebben onze medewerkers vol overtuiging gewerkt. Denk aan Studio 21, Beurs van Berlage, Heineken Experience en Pathé Tuschinski. Samen zetten wij toffe events neer!

Shoutout naar Team MELLES PEOPLE

Dit jaar rockte door JULLIE inzet, passie en energie. Jullie hebben laten zien dat MELLES PEOPLE niet zomaar een naam is, maar een gevoel, een community, en bovenal een team die samen geschiedenis schrijft.

Terwijl wij de confetti van 2023 nog aan het opruimen zijn, kijken wij vol enthousiasme uit naar wat 2024 ons gaat brengen. Nieuwe uitdagingen, nieuwe energie, en natuurlijk nieuwe herinneringen om te maken. Let’s keep the party going! #WORKHARDPLAYHARDER

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This