Do you trust what you see, hear, feel, smell and taste? Taste laat al jouw zintuigen activeren en niets is wat het lijkt… MELLES PEOPLE wordt onderdeel van dit zintuig prikkelend theaterspektakel en jij kan meedoen!

Taste productions presenteert vanaf oktober van woensdag tot en met zondag een 360° theatrale ervaring. Deze show zal minimaal het komende jaar te zien in de Amsterdome. Begeleid door livemuziek en hapjes bereid door een 3-sterren chef. Deze bijzondere ervaring zal jouw zintuigen activeren als nooit tevoren.

Het theaterstuk neemt jou tijdens de avond mee in het verhaal van een chef-kok, die zijn wereld ziet instorten voor zijn eigen ogen. Het publiek zweeft tussen gevoel en ratio, om vervolgens verbijsterd de zaal verlaat. Jouw zintuigen houden jou voor de gek! Normaal gesproken worden jouw ogen en oren gebruikt tijdens een theatervoorstelling. Bij TASTE worden ook jouw handen, neus en mond betrokken in de hele ervaring van de voorstelling.

Samen met professionals zoals sterren chef Jacob Jan Boerma, componist/pianist Joep Beving en MINDF*CK-bedenkers Victor Mids en Oscar Verpoort, werkt ook MELLES PEOPLE mee aan deze zintuigprikkelende ervaring.

Voor dit evenement zijn wij bezig met het maken van een vast team hosts en hostesses die per half september, woensdag tot en met zondag van 16:00-23:00 aan het oefenen zijn voor de première. De première zal plaatsvinden op 9 oktober.

Wil jij ook onderdeel van het vaste host en hostess team worden? Dan zijn wij voor deze mega productie opzoek naar jou!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This