Februari bracht een golf van veranderingen en opwinding naar ons kantoor, en uiteraard nemen wij jullie hierin mee met alles wat er is gebeurd!

Als eerste is ons geliefde teamlid Anne afgelopen week met zwangerschapsverlof gegaan. Om haar verlof in te luiden, hebben we een fantastische MELLES PEOPLE babyshower georganiseerd. We kijken uit naar de komst van haar kleintje en kunnen niet wachten om hem te verwelkomen in onze MELLES PEOPLE-familie!

Maar aan de andere kant verwelkomen wij met grote vreugde onze nieuwe aanwinst, Robin, onze HR-goeroe. Robin brengt passie en expertise naar ons team als een echte Hotello. Na een kort uitstapje naar een andere branche is hij terug in de evenementenwereld waar hij zich toch het liefste in bevind. Wil je meer weten over Robin? Check dan: meet Robin hier

Op het gebied van het jaar goed inluiden samen met onze partners, zijn wij door Famous Flavours uitgenodigd op hun nieuwjaarsborrel in Nieuw-Vennep. Samen hebben wij geproost op het nieuwe jaar en kijken wij uit naar alle toekomstige evenementen om die samen naar nieuwe hoogten te tillen. 

Daarnaast hebben twee van onze teamleden een inspirerend bezoek gebracht aan het ABN Amro Tennis toernooi in Rotterdam Ahoy, waar MELLES PEOPLE samen met Maison van den Boer horecatalenten heeft geleverd. Het was een fascinerende ervaring om te zien hoe de hospitality van onze toppers samen met Maison van den Boerde sfeer en ervaring van zo’n groot evenement kan versterken.

Als laatste zijn wij met het kantoorteam naar restaurant Bridges gegaan: het restaurant van onze partner Sofitel Legend The Grand. Hartelijk ontvangen door Koen, hebben we genoten van een heerlijke avond vol culinaire hoogstandjes en prachtige gesprekken. (wat wil je ook met alleen maar Hotello’s?!)

Terwijl wij terugblikken op deze maand, gaan wij doorknallen naar de volgende maand: of het nu gaat om het voorbereiden van nieuwe evenementen, het creëren van innovatieve concepten of het versterken van onze aanwezigheid op de meest prachtige locaties: let’s go! 

Liefs,

Het kantoorteam van MELLES PEOPLE

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This