De TEFAF was afgelopen vrijdag van start gegaan! Meer dan 100 MELLES PEOPLE waren aan het werk op dé VIP-opening van de grootste kunst en antiekbeurs van Europa. Samen met onze partner Vermaat zijn wij 7 dagen lang alle gasten in de watten aan het leggen in het mooie Maastricht. 

The European Fine Art Fair, afgekort TEFAF, is een jaarlijks terugkerende zeven dagen durende kunst- en antiekbeurs in Maastricht. De beurs vindt plaats in de maand juni in het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC) en wordt als toonaangevend beschouwd. 

De beurs beslaat een oppervlakte van 35.000 m² en is onderverdeeld in negen secties: oude kunst, moderne kunst, antiek, klassieke oudheden, manuscripten, werken op papier, design, TEFAF-showcase (waarin nieuwe galeries de gelegenheid krijgen hun werk te tonen) en TEFAF-businesspaviljoen. Tijdens de zeven dagen durende beurs bieden internationale kunsthandelaren hun mooiste en kostbaarste schilderijen, beelden en kunstvoorwerpen te koop aan, waarvoor beursbezoekers uit de hele wereld naar Maastricht komen. Ongeveer 80% van het wereldaanbod aan oude meesters is jaarlijks te zien op TEFAF. 

De openingsavond is een exclusieve aangelegenheid, waarbij privévliegtuigen af- en aanvliegen op Maastricht Aachen Airport. Onder de bezoekers van de afgelopen jaren bevonden zich museumdirecteuren, gekroonde hoofden, oliesjeiks, internetmiljonairs en celebrities.

Voor de MELLES PEOPLE’s die op de preview dag op uitnodiging werkten, werd er die avond een eigen VIP afterparty georganiseerd. Zo werd de VIP in de Chin Chin club in Amsterdam afgehuurd en Café van Bommel aan het Vrijthof in Maastricht. Dubbel en dwars verdiend! Het team uit Amsterdam, Utrecht en Leiden vertrok die ochtend al om 05:30 uur met de bus. Het team dat de hele week werkt op de TEFAF was de avond voor aanvang al ingecheckt in de huisjes waar zij die week slapen. #workhardplayharder 

Tot en met vrijdag zijn onze PEOPLE te vinden achter de high-end bars en in de restaurants RAW & VERDI. Hier wordt op hoog culinair niveau gekookt door sterrenchefs. RAW heeft een open kitchen & bar en VERDI is een prachtig À la carte restaurant. 

Trots op onze PEOPLE en partner Vermaat. Het blijft bijzonder om de Hospitality te verzorgen op een beurs waar de mooiste schilderijen en oorbellen van 12 miljoen euro worden verkocht! Lhassan Ait Ali, dank voor het vertrouwen. 

 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This