TEFAF 2023 in samenwerking met Vermaat was weer een feit! Tijdens de schitterende tentoonstelling in Maastricht, stonden ook dit jaar onze MELLES PEOPLE met veel plezier te stralen om ervoor te zorgen dat alle gasten een onvergetelijke ervaring hadden.

TEFAF is een jaarlijks terugkerend kunst- en antiekbeurs dat plaatsvindt in het MECC in Maastricht, waar kunstenaars, verzamelaars, kunstliefhebbers en verzamelaars samenkomen om de beste kunstwerken uit de wereld te bewonderen.

Deze beurs is een van de meest prestigieuze tentoonstellingen ter wereld met maar liefst 270 standhouders uit 20 verschillende landen. Naast de traditionele gebieden van Oude Meester schilderijen, antiek en klassieke antiquiteiten die ongeveer de helft van de beurs beslaan, is er ook moderne en hedendaagse kunst, fotografie, juwelen, 20e -eeuws design en werken op papier terug te vinden.

Van 4 tot en met 19 maart hielp MELLES PEOPLE tijdens de opbouw, de early access en in high-end restaurant Verdi. Dit jaar was het nog groter en exclusiever in vergelijking met afgelopen jaren. Alleen het hoogste niveau is hiervoor goed genoeg. Met hun vriendelijke en professionele houding hebben zij hun steentje bijgedragen. Wij zijn blij dat wij hier weer deel aan hebben mogen meemaken. Grote dank aan Vermaat voor opnieuw het vertrouwen in ons team tijdens de TEFAF 2023!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This