Na 2 stille jaren mocht Rotterdam Ahoy eindelijk weer haar 56ste editie van het North Sea Jazz festival houden. Waarin niet één, niet twee, maar drie dagen ingevuld mochten worden met onze MELLES PEOPLE werknemers. 

De Crème de la crème uit de jazzgeschiedenis zijn opgetrommeld om te spelen op dit geweldige evenement voor Jazzliefhebbers. Van Amerikaanse Jazz tot aan Europese avant-garde. Bekende artiesten als John Legend en Alicia Keys speelde hun bekende nummers.

Ook artiesten van Nederlandse bodem waren aanwezig. Onder andere bekende saxofoniste Kendy Dulfer speelde samen met haar vader de sterren van de hemel. 

Niet te vergeten onze MELLES PEOPLE mochten tijdens dit evenement op het hospitality vlak schitteren dankzij partner Hutten Catering. Dit prachtige evenement vond plaats op Rotterdamse bodem en dit betekende ook een uitbreiding in de MELLES PEOPLE poule. Naast onze grote poule in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Maastricht en Leeuwarden hebben wij nu ook onze Rotterdam poule mogen verwelkomen in hun eigen stad! 

 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This