Als de meeste mensen aan MELLES PEOPLE denken, denken zij aan het leveren van high-end personeel! Naast het leveren van het personeel, gebeurt er nog veel meer op de Hendrik Jacobszstraat 10. 

Als jij langsrijdt valt natuurlijk direct onze eigen bar op, met de grote MELLES PEOPLE letters op de muur. Wij zijn continu aan het brainstormen om elke keer weer de ervaring unieker te maken. Dit doen wij niet alleen door personeel tot een hogere standaard brengen door hen te trainen in onze training ruimte. Maar dit doen wij ook door elk bezoekje bij MELLES PEOPLE te maken tot een experience. Want is dat niet waar hospitality om draait? 

Zo hebben wij op het kantoor ons eigen fotohoekje! Zodra de nieuwe MELLES PEOPLE is aangenomen is het tijd om de persoon volledig in de juiste kledij te stylen. Vervolgens gaat die persoon door naar de “fotostudio”. Deze foto wordt gebruikt voor een persoonlijke Setcard. Deze Setcard wordt verstuurd naar onze partners op aanvraag. Dit doen wij voor de partner om te weten of te selecteren welke PEOPLE hun event komt ondersteunen! 

Terugkomend op wat er nog meer gebeurt in Oud-Zuid: is het meedenken, brainstormen en verzorgen van styling op maat! De kasten zitten vol met alle pakken, jurken, accessoires, schoenen, noem het maar op. Zodra wij een aanvraag krijgen voor personeel, gaan onze creatieve styling breinen meteen aan. Wat is het thema? Wat voor soort gasten komen er? Kunnen wij de extra stap in de styling maken om op deze manier van elke partij een volledige experience te maken. Hierdoor nét out of the box te gaan met het event. 

Denk jij zelf aan het organiseren van een event en zou jij graag styling op maat willen? Dat kan! Vraag een offerte aan via deze link. Wij zullen direct met onze creatieve styling departement aan de slag gaan voor jou!

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This