U vraagt, wij draaien! Variatie is iets van bij MELLES PEOPLE zeker niet ontbreekt, spot ons op de golfbaan of tussen de aapjes. Evenementen draaien wij met onze werknemers dan ook al te graag. Afgelopen tijd stonden wij op Golfbaan Bentwoud en in dierentuin ARTIS.

Onze werknemers zijn afgereisd naar Bentwoud. Hier werd de prachtige locatie omgetoverd tot een gala locatie waarin de gasten in prachtige jurken arriveerden. Onze PEOPLE stonden klaar om service te leveren op hoog niveau. De cava heeft rijkelijk gevloeid bij het ontvangst, gevolgd door een vijf-gangen diner. De week erop hebben onze PEOPLE opnieuw gewerkt bij het evenement op deze groene locatie.

Alsof werken in dé dierentuin van Amsterdam is al niet uniek genoeg is, waren onze PEOPLE bij een exclusief event. Dierentuin ARTIS was voor een speciale gelegenheid geheel gesloten voor publiek en open voor gasten met uitnodiging. Onze werknemers zijn door het gehele park op verschillende horecagelegenheden uitgezet om de gasten de ultieme hospitality ervaring te geven.

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This