Soundbites is dé perfecte combinatie tussen muziek, voetbal en geweldig eten. In dit restaurant van de beroemde tv-chef Peter Lute, staat MELLES PEOPLE elke keer opnieuw samen met het Soundbites team er een onvergetelijke avond van te maken.  

Bij Soundbites kunnen de gasten terecht voor diner, lunch of een drankje. Dit gebeurd vaak voor een event bij onze andere partners in de Ziggo Dome, AFAS Live of de Johan Cruijff ArenA. Samen met MELLES PEOPLE zorgt Soundbites voor persoonlijke aandacht, snelle service voor elk moment. 

Tussen de skyline, Amsterdam, Parijs of New York werken? Bij Soundbites sta jij met een geheel MELLES PEOPLE team tijdens de leukste evenementen. Vind jij het leuk om met 8 tot 20 MELLES PEOPLE collega’s keer op keer Soundbites tot grote hoogte te brengen? De komende evenementen staan alweer in de kalender. Hier kan jij jou alvast aanmelden en je verzekeren van een plekje op deze mooie locatie. Met een toplocatie naast de Ziggo Dome ben jij zo op deze gezellige werkplek. 

Benieuwd naar de komende evenementen in Soundbites, check hier de kalender! 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Share This