Op zoek naar een promo team?

Heb je binnenkort een productlancering, promotie-evenement, of ben je op zoek naar manieren om je merk of bedrijf op de juiste manier onder de aandacht te brengen? Bij MELLES PEOPLE zorgen onze promotiemedewerkers ervoor dat jouw merk tot leven komt door interactieve en gedenkwaardige ervaringen neer te zetten.

Commercieel team

Ons commercieel team staat altijd klaar om mee te denken over de styling, zodat het promotie-team perfect past bij de uitstraling van jullie brand identity. Of het nu gaat om een stijlvolle productlancering of een energiek promotie-evenement, wij zorgen ervoor dat jouw merk onvergetelijk wordt. Laat ons je helpen om van jouw evenement een groot succes te maken. Zie onze tarievenkaart voor meer informatie over onze diensten en prijzen.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?