Op zoek naar een Partymanager?

Onze Partymanagers zijn de dirigenten van het evenement: zij sturen het team aan, en zorgen er voor dat elke medewerker optimaal presteert zodat jullie gasten niets tekortkomen.

De masters van jouw event

Bij MELLES PEOPLE begrijpen we dat elk event uniek moet zijn. Daarom bieden we top-notch Party Managers. Of je nu een junior manager voor een intiem feest of een senior voor Michelin-diners en mega-events nodig hebt, wij hebben de juiste professional. Onze Party Managers zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Bekijk onze tarievenkaart voor meer informatie.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?