Hostesses & hosts

Onze hostesses en hosts zorgen ervoor dat jouw event soepel verloopt en dat jouw gasten zich welkom en goed verzorgd voelen. Ze creëren een onvergetelijke sfeer die bij jouw evenement past.

Jouw event, onze vibe

Bij MELLES PEOPLE kun je rekenen op gastvrouwen en -heren die uitblinken in stijl en toewijding. Onze professionals stralen zelfvertrouwen, energie en expertise uit, en brengen jouw evenement naar een hoger niveau. Of het nu gaat om gasten verwelkomen, begeleiden, placeren of het beheren van de garderobe, wij fixen het! Bekijk onze tarievenkaart voor meer informatie.
Topkwaliteit
Maatwerk trainingen voor bedrijven
Tailor-made concepten
Talentvol team

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?