Op zoek naar een chauffeur?

Het Drive & Ride team staat voor je klaar! Van valet parking tot privé-chauffeur of BOB-service, onze chauffeurs zijn multi-inzetbaar en zorgen ervoor dat jij en je gasten altijd veilig en stijlvol vervoerd worden.

De ultieme chauffeurservaring

Onze valet parking service zorgt voor een vlekkeloze ontvangst, zodat je gasten zich meteen welkom voelen. Na een geweldig event kun je rekenen op onze betrouwbare BOB-service: één chauffeur rijdt in de auto van de klant, terwijl een andere chauffeur volgt. Zo genieten je gasten zorgeloos, wetende dat hun vervoer goed geregeld is. Voor onze actuele uurtarieven, zie de tarievenkaart.

Flexible oplossingen

Bij MELLES PEOPLE bieden we flexibele oplossingen. Of het nu gaat om het vast in dienst nemen van professionals of het inhuren van ons personeel op maat. Met onze snelle en betrouwbare service, kun je rekenen op topkwaliteit, én altijd met een glimlach! De receptie professionals van MELLES PEOPLE staan voor je klaar!
Gemiddelde score
4.9

‘Samenwerken met MELLES PEOPLE is een fijne ervaring. If you can laugh together, you can work together. Via MELLES PEOPLE hebben wij altijd een vaste poule aan hostesses en bedieningmedewerkers. Een vaste poule betekent bekende gezichten en niks werkt prettiger dan dat!’

– Kaiwah Chan

Lees meer

Vind de professional die bij jou past

Waar kunnen wij jou mee helpen?